Bedrijfsfeestje organiseren? Dit mag je niet vergeten!

Bedrijfsfeestje organiseren? Dit mag je niet vergeten!

Een bedrijfsfeestje op z’n tijd hoort er natuurlijk bij en is erg leuk. Je leert je collega’s namelijk vaak op een wat informele manier kennen en dit kan de sfeer op de werkvloer meestal alleen maar ten goede doen. Wil je een bedrijfsfeestje organiseren let er dan op dat je de volgende dingen niet vergeet!

Breng iedereen (op tijd!) op de hoogte

Je kunt er niet vanuit gaan dat iedereen altijd op kan dagen op de door jouw geselecteerde datum. Het helpt daarom om het feestje tijdig aan te geven. Als je een maand van te voren iets aangekondigd hebben mensen meestal hun agenda nog niet vol gepland. Het is natuurlijk het leukst als er zoveel mogelijk mensen komen en je kunt ze alvast warm maken voor de onvergetelijke avond die je wilt plannen.

Een goede locatie

Een goede locatie heeft heel veel invloed op de sfeer en kan een groot verschil maken. Je kunt een feestje prima op kantoor geven, maar zorg dan wel dat het leuk versiert is. Je wilt natuurlijk dat er geen werksfeer meer hangt en door het kantoor wat meer te versieren kun je dit goed voor elkaar krijgen.

Doe goede inkopen

Het doen van de juiste inkopen is essentieel. Er moet genoeg drank zijn (ook non-alcoholisch) en mensen moeten geen honger krijgen. Zorg daarom voor genoeg hapjes. Vergeet ook vooral geen dingen als toiletpapier. Kies daarnaast ook het liefst voor plastic bekers, zodat mensen niet uit een fles hoeven te drinken! Bijkomend voordeel, opruimen wordt een stuk makkelijker!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *