Een Smeg-koelkast voor iedereen

Een Smeg-koelkast voor iedereen

De koelkast is waarschijnlijk het meest onmisbare apparaat in huis. Welke je moet kiezen hangt af van verschillende aspecten. Ten eerste zul je je moeten afvragen hoe groot je ijskast moet zijn. Dat wordt met name bepaald door uit hoeveel personen je huishouden bestaat. Daarnaast moet je kijken of de koelkast past bij het interieur van je keuken en of je een inbouw of vrijstaand model kiest. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen waar je op kunt letten, zoals het energieverbruik en geluidsniveau en welke extra’s de koelkast biedt. Het befaamde Italiaanse koelkast merk Smeg heeft een groot aanbod koelkasten in vele verschillende uitvoeringen.

 

Iconische jaren ’50 modellen

Smeg is eigenlijk een afkorting van Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla. Het bedrijf werd in 1948 opgericht in het plaatsje Guastalla in de Italiaanse regio Emilia Romagna. Het bedrijf maakte in de eerste jaren metalen en geëmailleerde producten. Sinds halverwege de jaren vijftig produceert Smeg huishoudelijke apparatuur. En pas in 1997 bracht het bedrijf de iconische jaren 50 FAB koelkasten op de markt, waar de meeste mensen Smeg van kennen. Deze modellen zijn uitgerust met typische metalen handvaten. En met de ronde lijnen en vrolijke kleuren doen ze denken aan de pop art kunst.

 

Breed assortiment Smeg koelkasten

Alle koelkasten van dit merk zijn duurzaam, hebben een garantie van twee jaar en zijn volgens de laatste technologieën ontwikkeld. Dit geldt voor de genoemde jaren 50 modellen, maar ook voor de klassieke ijskasten. Deze hebben een minder opvallend uiterlijk en hebben klassieke strakke lijnen. Deze apparaten hebben een ergonomisch handvat of een rand langs de deur waarmee je deze open, of dicht doet. Daarnaast heeft het merk ook Amerikaanse koelkasten in zijn assortiment. Kortom voor iedereen bestaat er wel een Smeg koelkast!

 

Bron: https://www.koelkastaanbiedingen.nl/smeg-koelkast-aanbieding/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *