Philips airfryer: wat zijn je opties?

Als er een merk is op het gebied van airfryers waarmee je jezelf verzekerd van de top, dan is het Philips. De aanschaf van een Philips airfryer is dan ook altijd een aanrader. Je kiest voor een geavanceerde hetelucht-friteuse waarmee je altijd van je eten geniet, maar wel op een nog meer verantwoorde manier. Maar als je op zoek gaat naar een Philips airfryer XL, dan zul je heel wat opties hebben. Door de jaren heen zijn heel wat modellen op de markt gebracht. Wat zijn jouw mogelijkheden? Dat lees je hier!

Voor 2 à 3 personen

Ben je met een klein gezelschap? Dan is het niet nodig om een grote Philips airfryer aan te schaffen. De kleinere modellen hebben een laadvermogen van 0,8 kilogram. Je kunt hierbij porties bakken die groot genoeg zijn voor twee tot drie personen.

Voor 3 à 4 personen

Het is ook mogelijk om een Philips airfryer aan te schaffen die voor grotere gezelschappen geschikt is. Er zijn onder andere goede airfryers met een laadvermogen van 1,2 kilogram. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar in meerdere prijscategorieën. Vergelijk de airfryers met elkaar om zo de beste keuze te maken.

Voor 4 à 5 personen

Je kiest voor een Philips airfryer XXL wanneer je grotere hoeveelheden in één keer wilt bakken of braden. Je hebt hierbij een laadvermogen van 1,4 kilogram; dit is dan ook een goede aankoop voor wanneer je een groter gezin hebt. Niemand hoeft op deze manier lang te wachten op de volgende portie.

 

Een Philips airfryer kopen? Er zijn heel wat modellen op de markt gebracht, en er worden ook nog steeds nieuwe airfryers van het merk gepresenteerd. De nieuwste modellen worden steeds geavanceerder en bieden nog meer gemak en uitgebreide mogelijkheden. Zo kies je niet alleen een gezond, maar ook een gebruiksvriendelijk alternatief voor de frituurpan.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *