Wat is online marketing?

Wat is online marketing?

Online marketing: een term die je heden ten dage overal tegenkomt. Bijna ieder bedrijf doet aan online marketing. En dan is het ook nog eens zo dat in deze tijd online marketing belangrijk is dan ooit. Door de corona crisis zit iedereen thuis achter het internet. Maar misschien denk je wel online marketing? Wat is dat nou eigenlijk. De naam verklapt als het een en ander, maar in dit artikel leg ik het precies uit.

Online marketing voor dummies

Eigenlijk is online marketing niks meer dan het zichtbaar maken van jouw product of dienst op het net. Online marketing kan verschillende doelstellingen hebben zoals het converteren van meer volgers op social media of inschrijvingen op je nieuwsbrief. Maar de meeste zetten online marketing in als tool om ouderwets de omzet te verhogen.

Waarom moet jij beginnen aan online marketing?

Het is heel simpel; je kunt niet meer om het internet heen. Bijna alle bedrijven hebben tegenwoordig wel een website. Tegenwoordig moet je als ondernemer gewoon simpelweg gevonden worden op het internet. Denk maar aan jezelf, wanneer je iets wilt weten; dan zoek je het op! Je wilt bijvoorbeeld een digitale tv aanbieder, dan ga je niet meer naar de winkel om de hoek, dan zoek je de juiste op internet en sluit je een abonnement af via het internet. Als de tv aanbieder dus niet zichtbaar is op het internet dan krijgt de aanbieder dus veel minder nieuwe klanten. Nu is dit een platgeslagen voorbeeld, maar in de realiteit gaat het wel vaak zo.

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Ga dan naar: www.positivedigits.com. Dit bureau is dè expert als het aankomt op online marketing. Positive Digits heeft als tientallen bedrijven geholpen met het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *