Hoe past een urn in je interieur? 5 manieren

Hoe past een urn in je interieur? 5 manieren

Er zijn tegenwoordig veel soorten en vormen te verkrijgen, waardoor een urn een passende plek in je interieur krijgt en goed tot zijn recht kan komen. Dit zijn 5 tips om je dierbare op een mooie en respectvolle manier terug te laten komen in je interieur. 

 

5 manieren om jouw dierbare terug te laten komen in het interieur

Er zijn diverse soorten urnen te verkrijgen die perfect passen bij het interieur. Deze urnen zijn er in verschillende maten, materialen en kleuren. Van sommige modellen kun je vaak niet eens zien dat het een urn is. Een aantal voorbeelden van een urn in je interieur lees je hieronder.

 

 

  • Traan in traan

 

Een mooi voorbeeld van een urn in je interieur is de traan in traan. Dit is een keramische urn, waarin twee tranen symboliek zijn verwerkt. Deze zijn in diverse kleuren beschikbaar. De traan in traan urn is vaak terug te zien in een stak interieur, waarin veel wit en zwart in voorkomt. 

 

 

  • Vlinder urn

 

Aan een vlinder urn kun je meestal niet gelijk zien dat het een urn is. Deze vlinder is er in verschillende soorten, maten en kleuren. Daardoor past deze vlinder eigenlijk in elk interieur, van strak tot klassiek. Het lijkt wel een kunstobject, door de moderne en elegante vormen. 

 

 

  • Waxinelichtje houder

 

Veel mensen vinden het een mooie manier om hun dierbare te herdenken door middel van een kaarsje. Met het behulp van een waxinelichtje houder is het mogelijk om aan de onderkant as te verwerken. Er zijn diverse soorten en maten van deze urnen te verkrijgen. Daardoor is het ook mogelijk om het waxinelichtje houder aan te passen naar jouw interieur.  

 

 

  • Gekleurd glas

 

Een hele speciale en bijzondere urn is een urn van gekleurd glas. Het is een uniek gedenkteken met een combinatie van kleuren en symboliek. Deze urnen zijn zo bijzonder omdat ze handgemaakt worden en tijdens dit proces geen mal gebruikt wordt. De as wordt verwerkt in het gekleurde glas en zijn zichtbaar als bruisende lichtpunten. Het is mogelijk om een eigen kleurencombinatie te bedenken, of er een tekst in te laten graveren. 

 

 

  • Fotolijst urn

 

Een fotolijst en urn in één is een bijzondere manier om je dierbare terug te laten komen in het interieur. Hierin kun je een hoeveelheid as bewaren en een foto van je dierbare plaatsen. Een foto van een kaars of een andere foto die voor jou speciaal is. Voordelige Ashangers geeft nóg meer inspiratie en informatie op het gebied van fotolijst urnen en andere interessante manieren om jouw dierbare op een mooie manier terug te laten komen in het interieur. 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *